Колоритният наставник на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов говори приблизително десет минути

...
Колоритният наставник на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов говори приблизително десет минути
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Къде от Патагония до Аляска дават по 1000 лева тв права на мач? Глобите ми са повече!

Колоритният ментор на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов приказва почти 10 минути без да му бъде заложен нито един въпрос след успеха на неговия отбор с 2:1 над Спартак (Варна). " Ако искаш нещо да ме питаш - питай ме след това, тъй като първо желая да кажа едно нещо ", по този начин Вуцов парираше опитите на репортера да му зададе въпрос.

Ето част от казаното от Вуцов в неподражаемия му жанр:

" Играхме по-добре. Имахме доста ясна и точна концепция по какъв начин да спечелим. Противникът ни е разузнал, аз съм им гледал всички мачове. Принудата за млади играчи я има както при нас, по този начин и при тях. Спартак би " 48 " с 5:0 и се превъзбудиха, че са толкоз мощни и толкоз положителни. Единствения мач, в който ни надиграха, е във Варна. Бяхме безобразни, напряко ми се повръща от този мач от първата до последната минута.

Казах на футболистите да покажат, че не са толкоз слаби, колкото бяха във Варна. Второто - че се гордея с тях. Имаме пет равни мача, само че най-малко в три заслужавахме да победим. Да не приказваме за неточности, неволите от съдийско естество.

Днес бяхме задължени да се отблагодарим на хората и управлението, което прави неповторими неща. По-организиран тим от нашия в " Б " група няма, а и от половина в " А " грпа. По финансиране сме 12-13-и в групата, само че това, което е дадено на играчите - да живеят в положителни жилища, да бъдат хранени, да имат лекарства, е направено.

Сега ни следва доста значим финален мач, който би трябвало да спечелим непременно. След него ни следва още по-голям мач - да седнем с управлението и да забележим по какъв начин ще действаме. Никой на никого няма да извива ръцете. Селекция вършим. Вече направихме селекцията с Емил Колев и Недков. Толкова добре упражняват, че ще получат късмет. Не сме недоволни от никой. Всички разбори ще ги вършим другата седмица ", сподели Вили Вуцов, след което се оплака от ранния час на мача и че санкциите му били по-големи от парите за ТВ права.

" Играем понеделник от 12:15 часа, другия да го създадат във вторник от 10.30 часа. Продадохме 2500 билети в предходни срещи. Имаме 400 деца, по какъв начин да дойдат?

Ако ние не се съберем - треньори, ръководители, президенти и ние да сложим разпоредбите. Нашите санкции са 20 000 лв., а от ТВ права 10 хиляди лв. от 10 мача. В Румъния взимат 1,5 млн. лв. от ТВ права. Това ми го сподели Ивайло Петев, приказвах с него. Кажете ми къде от Патагония до Аляска дават по 1000 лв. на мач?

Да се съберем и не да чакаме конгреса на 15 март. Не да сигнализираме, а да пребием този, който ще ръководи футболния съюз.

Предложих на 10 сътрудници, поканих ги на среща, а те " по какъв начин да дойдем ". Да си стоят у дома. Не е обикновено хората да избират президента, клубовете го избират. Събираме се и споделяме " няма да играем ".

Като мине 15 март ще кажа на доста хора доста неща. Имаше една стая " пушком ", там си пушат и приказват " бабини деветини ". Като не схващат, да питат ", обясни прочувствено Вили Вуцов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР